AmorVincitOmnia333
AmorVincitOmnia333
  13 lutego 2019 (pierwszy post)

Polecam zmienic paru moderatorow ktorzy blokują mi notorycznie konta za spam chociaż nie wysylam go... Ostatnio wczoraj zostal mi zablokowany opis bo rzekomo sa w nim podane dane a nie bylo to prawda!moderatorzy tu to klamcy i nie Potrafia sprawiedliwie blokować profili dziwek, zbokow, dupkow bez kultury za to blokuja tych co zgłaszają. Masa tu pajacow co marnuje czas kobiet wciskaja zasrane serca po czym obelgi z pretensjami ze to nie oni pisza pierwsi jakby mieli skleroze kto kogo chcial poznac... Zenada i patologia spoleczna! dlaczego i kto z moderatorow mi blokuje opis?! Bo na pewno nieslusznie!

Pjotrek
Pjotrek
  13 lutego 2019

Cytujac jeden z Twoich jak ze milych opisow " Jest tu tylko Banda zj***w, padalcow fotkowych i puste meskie dz****i? "" ogwiazdkowalem to oczywiscie czy tez komentarze treści: ""tania szmata "i jeszcze masz czelnosc plakac na forum o nieslusznosci blokad😂 , a jest ich duzo wiecej,zakladajac tu profil akceptujesz regulamin.Blokady sa jaknajbardziej sluszne i sprawiedliwe ;)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.