F0X
F0X
  20 grudnia 2018 (pierwszy post)

Czy funkcjonalność grup jest jeszcze wspierana przez serwis Fotka pl ????
Czy raczej możemy się spodziewać że wyłączycie w niedługim czasie usunąć tą część serwisu ?

Opcja grup ma nie jeden , ale bardzo wiele błędów. Oto kilka które widać na pierwszy rzut oka.

1) Przy zakładaniu grupy nie da się jej założyć z avatarem grupy, można go dodać wyłącznie po założeniu grupy
2) Dodanie News-a na grupie w 50% powoduje uniemożliwienie korzystanie z całego serwisu Fotka na kilka minut, strona staje się biała a na środku ekranu mamy znaczek loadingu, wejście w nowej zakładce do serwisu niczego nie zmienia.
3) Nie można dodawać zdjęć w grupie na Firefox-e
4) Akceptowanie zdjęć w galerii jest mega utrudnione, zielony znaczek lubi skakać na lewo i prawo, trzeba specjalnego sposobu by zaakceptować zdjęcie.
5) Licznik oglądania zdjęcia nie działa, cały czas pokazuje 0.
6) Przypinanie postów może wywalić z serwisu i pokazuje dziwnie błędy .

Prosiłbym aby ten post dotarł do "góry" serwisu. I ewentualnie czego możemy spodziewać z grupami, zastanawia mnie też dlaczego Grupy nie trafiły do aplikacja fotki na androida i ios-a.

Pozdro.

Reputacja: -635 | BluzgometrTM: 1
Owad
  20 grudnia 2018

Co do Grup.

gregbond
gregbond: Coś tam szykują z Grupami, będzie ciekawie :)

Tutaj był poruszany temat o tym: https://fotka.com/forum/pomyslomat/2486,Wyglad_portalu

FOX: Troszkę cierpliwości, z tego co widzę szukasz wszystkiego co nie tak co nie :-)
HardStyled83ddd0a
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  20 grudnia 2018
F0X
F0X: Dodanie News-a na grupie w 50% powoduje uniemożliwienie korzystanie z całego serwisu Fotka na kilka minut, strona staje się biała a na środku ekranu mamy znaczek loadingu, wejście w nowej zakładce do serwisu niczego nie zmienia.
Codziennie korzystam z tej funkcji i nigdy nie zaobserwowałem takiego efektu
F0X
F0X: Nie można dodawać zdjęć w grupie na Firefox-e
To też nie jest prawda - należy jednak włączyć Flasha (zezwolić na działanie na stronie) aby było to możliwe
F0X
F0X: Akceptowanie zdjęć w galerii jest mega utrudnione, zielony znaczek lubi skakać na lewo i prawo, trzeba specjalnego sposobu by zaakceptować zdjęcie.
nie zauważyłem takiego efektu

F0X
F0X: Przypinanie postów może wywalić z serwisu i pokazuje dziwnie błędy .
nie zauważyłem - ale warto byłoby się zapoznać z tymi "dziwnymi błędami"

ad. 1 nie wiem dawno nie zakładałem ad.5 racja

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.