Jak napisać do administratora fotki?
lista tematów
jak napisac do administratora fotki? strona 2 z 3
Blokujecie??to zobaczcie co się na kamerach dzieje 😠siedzą rozwaleni przed samą kamerką i bawią się swoimi genitaliami a inni wkładają sobie do odbytu różne przedmioty😕😠to jest dopiero syf a nie niewinne pisanie wiadomosci Pozdrawiam.
SpokoWariat: Blokujecie??to zobaczcie co się na kamerach dzieje 😠siedzą rozwaleni przed samą kamerką i bawią się swoimi genitaliami a inni wkładają sobie do odbytu różne przedmioty😕😠to jest dopiero syf a nie niewinne pisanie wiadomosci Pozdrawiam.
Ban za wiadomosci prywatne nadaje automatycznie system wykrywajacy spam. Nie robia tego moderatorzy poniewaz zgodnie z polska konstytucja nikt nie ma prawa czytac cudzej korespondencji.
Co do niestosownych zachowan na kamerkach, jesli jestes tego swiadkiem to zawsze jest mozliwosc zgloszenia takiego uzytkownika opcja "zglos" lub bezposrednio do moderatorow kamerek, dostepnych FP.
Lista jest tutaj: https://fotka.com/przyjaciele#fotka_przyjaciele
Zamiast narzekac, pomoz oczyscic portal z tego "syfu" ;-).
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
witam moderatorzy, dlaczego po raz en-ty moje prywatne zdjecie zostało skasowane? prosze o pilny kontakt.
na zdj. którym dodaje widnieje moja postać z jeziorem głębokie
jeśli jeszcze raz usuniecie moje prywatne zdj. to prosze o podanie powodu jego usunięcia, a nie ot ta bo mi sie nie podoba.
Ponieważ wymagamy abyś na pierwszym zdjęciu był Ty a dopiero na kolejnym można dodać swojego pieska, kotka, kwiatka w doniczce, zdjęcia z wakacji itd.
P.S. Zdjęcia nie mogą być tez pożyczone z internetu. Faki, używki, wulgaryzmy także nie będą dopuszczone. Profil to miejsce publiczne i mogą tam wejść osoby niepełnoletnie.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!