lista tematów
pomoc
Pewnie o mobilną ci się rozchodzi to nie wiem
Dla mnie też fotka mobilna jest wielką zagadka trudno ją się użytkuje więcej rzeczy jest nie dopracowanych
Dla mnie też fotka mobilna jest wielką zagadka trudno ją się użytkuje więcej rzeczy jest nie dopracowanych
Jeżeli korzystasz z Foka.com za pomocą Komputera to wiadomości znajdują się w góry prawy rogu strony po zalogowaniu się, jak otrzymasz wiadomość to przy napisie wiadomość pojawi ci się czerwona kulka i liczba ich otrzymanych, P.S: https://fotka.com/wiadomosci/in
Jak wysłać wiadomość, wchodzisz na profil user, nad Loginem user znajduje się zakładka "NAPISZ" klikasz i gotowe.

Jeżeli chodzi o Aplikacje Fotka, na aplikacji fotka wiadomości znajdują się również w górnej części, jeżeli otrzymasz wiadomość również pojawi się czerwona kulka.

Jeżeli chcesz wysłać wiadomość to po wejściu na profil user na dole koło serduszka z lewej strony masz ikonkę koperty klikasz piszesz i wysyłasz.

HardStyle

W zasadzie wszystko zostało wyjaśnione. Dodam jeszcze, że użytkownik bez aktywnego pakietu gwiazdy może rozpocząć jedną konwersację na dzień i bez limitu kontynuować rozpoczęte wcześniej rozmowy :)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)