Po raz kolejny pisze wiadomosc. Jest to dla mnie dramat ze konta fejkowe moga byc a do normalnych ludzi sie czepiacie. Konto fotka.com/profil/WalecznyKris Zostalo wielokrotnie zglaszone, poniewaz prawdziwy wlasciciel zdjec potwierdzil ze to nie jest jego konto. Dowodem jest zdjecie, ktore wyslalem. Oraz jego profil na instagramie, profil pilkarza z instagrama jesr prawdziwy poniewaz widac tam mnostwo komnetarzy znajomych, bliskich oraz osob ktore lubia mlodego pilkarza. Tutaj na fotce osoba podszywa sie pod Lukasza Turzynieckiego, a admini tu spia i gowno z tym robia. Jak mozna pozwolic na publikownie tu zdjec innych osob. Nie miesci mi sie w glowie, jak dla mnie powinny byc jakies inne zabepieczenia przed fejkowymi kontami. Prosze cos z tym zrobic. Bo postaram sie zeby sprawa zajela sie policja, jest to karalne, bo na tym portalu zostal uzyty wizerunek mlodego pilkarza, ktory nie ma pojecia ze powstalo tu konto z jego wizerunkiem. Prosze o wziecie tej sprawy na powaznie. Bo to jest juz karygodne. Zapewne nikt nie chcialby zeby ktos podszywal sie pod dana osobe:) pozdrawiam Patryk:)