Ejjj powiedzcie mi bo jestem jeszcze ciemna czy jak komis daje nie zamiast serduszka to czy to widać? Hehe dają mi jakieś kaszaloty i mnie blokują:p dziecinne zachowanie bawi mnie to
Fotka bardzo się zmieniła kiedyś była inna ;p
Osoba której dałaś Nie, bądź serce widzi to jeśli ma wykupiony pakiet gwiazdy. I nie ładnie tak ublizac komuś. ;-)
Dodam tylko że osoby bez Kubu Gwiazd zobaczą i tak tą decyzje po zagłosowaniu, myślą że osoba oddała Tak a tu zonk decyzja Nie, wkurzeni zostawiają kaszalota lub inny negatywny prezent, który można usunąć dopiero po 24 godzinach.
To tylko zabawa więcej luzu i dystansu, te głosy i tak są usuwane nawet te decyzje Tak po dłuższym czasie.
*o ile mają jeszcze jakieś do rozdania jak wcześniej mieli gwiazdę, a tak to przeważnie pewnie reagują blokując kogoś, może i to dobry pomysł więcej już nie będą musieli ponowie oceniać.
Tak da się, ostatnio nawet to sprawdzałem na koncie bez gwiazdy i udało mi się wytypować profile co dały Tak. Tylko lepiej nie pisać o tym publicznie bo i ukryją całkowicie że się nie da odszyfrować :p
A co z palantami co Zakladaja pelno kont i sla mi syfff prezentowy hurtem za to ze dostal kosza?! Wtf?!mam lizac dupe Kazdemu by nie miec jakis kup i reszty gowna co posrana fotka dala w prezentach?! W regulaminie jest chyba nie obrazaj innych a sama zapewnia debilom bez Kultury srodki do Wyrazania odwetu... Za to ze Ktos kogos pozegnal. To chore! I ma Sluzyc milej atmosferze?! Jest tu wiele kobiet co musi uzerac sie z frajerami a wy nic nie robicie z Nimi...! Widocznie lubicie jak ktos robi syf w kolo i Zapewniacie jeszcze mu dobra zabawe zeby slal gowna i Inne syfy. Zalosne kto Wymyslil ten pomysl z Prezentami gowien itp obraza Mnie to jak kobiete powyzej.... bo nic zlego nie zrobilam a frajer zasypal mnie z paru kont gownem jak psycho maniak bo Jedno Konto mu nie starcza... I Sle syf z Wielu! Zadam sprawdzenia mojego konta - prezentow i ukarania tej osoby co sle mi wulgaryzmy, wyzwiska w wiadomosciach prywatnych i Prezenty chamskie z wielu kont Z psycholami nie mam zamiaru Sie przez wasza glupote uzerac Koles Mnie blokuje pierwszy i nie moge ja go Zablokowac a potem znow sle syf! Kto robil ten system dzialania Musi miec nie rowno pod sufitem!
Nie masz pojęcia, o czym ty piszesz Jesteś żałosna takie zachowanie na fotce... Cały miesiąc klikasz tylko "NIE", dostałaś kilku negatywnych prezentów na twoim profilu.. A teraz ty tutaj piszesz na takie zachowanie Nie wiesz, co robisz. Zastanów się zanim głos oddasz
Nawijka1987 hahahha zalosny to ty jestes dopiero.... wysuwajac wnioski z dupy wziete.... Od kiedy to Wiesz co Wciskam i z jaka częstotliwością?! Jaka ty szkole skonczyles? Chilwke z wyroznieniem na ostatnim miejscu....? Brak slow ....wez sie zajmij swoja dupa a nie kwicz jak nie czaisz bazy. Dostales nie i Sie bedziesz mscil wyzywajac od zalosnych... Jak Kolejna rozzalona.... Baba. Miej jaja albo sobie kup w Biedronce!
Ci co moderuja zdjecia - malolaty plci tej samej dodaja chamskie komentarze mi Pod zdjeciami nie wiem o czym mowisz. Mam Wszystko poblokowac bo wy nie kontrolujecie syfu i nie umiecie blokowac tych co Naprawdę na to Zasluguja?! Za to mnie blokujecie czesto... Ciekawe za co?! za to ze mowie jaki syf tu macie?