Ja wszystko rozumiem .. Ale nie to że moje zdjęcie jest usuwane (anioła)itp A inni mają różne dziwne obrazki , lub zdjęcie bez twarzy i tego im nikt nie usuwa !! Gdzie sprawiedliwość??
Sprawiedliwość .. !
Oki rozumiem zasady zasadami .. Ale inni mają awatar nie swojej twarzy już kilka miesięcy i jakoś mogą mieć .. A ja na drugi dzień mam usuwane . Ja mam chociaż zdjęcie twarzy inni nie i też dobrze .. Wrr !
Z aplikacji nie da się, musisz wejść po przez przeglądarkę w telefonie i tam usuniesz komentarz, dodam że usunięcie komentarza u kogoś na profilu od dodania go jest możliwe do 15min.
Oo Jaa :/ Dzięki bardzo ;) to ostatnie mam pytanie :D
Dostaje np prezent i czemu zaczyna się wyświetlać na profilu dopiero on jak dostanę kolejny ? Za to ten nowy nie jest znów widoczny ?
Sprawiedliwosci na fotce sie juz nnie znajdzie. Kiedys ten portal byl fajniejszy i przestaje mnie dziwic fakt ze ludzie odchodza stąd na fb czy tweet lub snapa
Zdjęcia w danym momencie były usunięte słusznie, naruszył Pan kolejny raz obowiązujące na portalu zasady umieszczania zdjęć - przede wszystkim tą, która mówi o możliwości posiadania zdjęć różnego typu własnego autorstwa, kiedy w profilu znajduje się chociaż jedna fotka z rozpoznawalną twarzą.
Miłego popołudnia życzę :-)
Prezenty, sprawdź czy problem nadal występuje z tymi prezentami jeżeli tak napisz na - https://fotka.com/kontakt#formularz - opisując problem.
Mialem zdjecia zwidoczna twarza i tez byly usuwane z mojego profilu. Na fb taka sytuacja nie miala miejsca tu jakas cenzora dziala. Nie rozumiem tylko czemu usuwane sa fotki z prywatnych profili a nie cale profile.
Proszę nie drążyć i nie wprowadzać w błąd czytających, ponieważ doskonale zdaje sobie Pan sprawę z tego jaka sytuacja dotyczyła moderacji w profilu.
Otrzymał Pan wyczerpujące wyjaśnienie wyjaśnienie w temacie i we wiadomości prywatnej.