Szanowny użytkowniku,
pozwalam sobie Panu odpisać ponieważ uważam, że jest Pan niesprawiedliwy w swoich osądach - poniżej odniosę się do poszczególnych Twoich wypowiedzi.
Konto usunięte: 1. Moderator nie powinien zachowywać się jak zwykły użytkownik
W istocie moderatorzy są w większości zwykłymi użytkownikami, którzy otrzymali w serwisie odrobinę więcej uprawnień - i nie, nie są pracownikami serwisu. Wykonują swoje zadania angażując swój czas wolny.
Konto usunięte: 2. W ciągu 2 tygodni dostałem około 10 banów z czego pierwszy zawsze był niesłuszny następny był za to, że o tym pisałem i np musiałem podać kogoś profil na forum, żeby się bronić ( czego zabrania mi wasz regulamin).
Zakładając profil w naszym serwisie każdy akceptuje regulamin i załączniki jakimi są netykiety poszczególnych działów. Skoro nie przeczytał go Pan i ma pretensje do moderatorów, że reagują na łamanie regulaminu to jest tu pewien paradoks. Rzeczywiście zdarzają się niesłuszne bany - wszyscy jesteśmy tylko ludźmi - ale aby w ciągu tygodnia otrzymać kilkanaście banów od różnych modów to już naprawdę wyczyn. Dość powiedzieć, że jeden z pierwszych Pańskich banów dotyczył zamieszczenia na profilu pobranego zdjęcia z internetu.
To jest tak zamieszane, że nie rozumiem przekazu
Konto usunięte: 4. To dla mnie strata czasu aby sobie wyjaśniać bo nie po to założyłem tutaj konto a wy utrudniacie mi korzystanie z serwisu. Co tu wyjaśniać konkurencja jest lepsza od was i tyle i to jest wasz problem a nie mój
Podkreślam z całą mocą - każdy użytkownik jest ważny o ile nie łamie postanowień regulaminu, które chronią również innych korzystających z serwisu. Nie ma możliwości abyśmy ustąpili tylko z tego powodu, że Panu się nie podoba, że nie może Pan robić tego co chce. Serwis istnieje bardzo długo i jego właściciele liczą się z tym, że nie wszyscy będą zadowoleni - my, moderatorzy, poruszamy się w granicach prawa i regulaminu zdając sobie sprawę z tego, że nasze decyzje bywaja niepopularne - ale są w istocie zgodne z ideą serwisu.
Kończąc - pisze Pan, że moderatorzy to dzieciaki inne podobne nieprawdziwe i nie mające odbicia w rzeczywistości treści.Jestem tu moderatorem od wielu lat, by nie powiedzieć, że jestem jednym z najstarszych stażem i wiekiem. Zapewniam, że wszyscy (za wyjątkiem jednego działu) moderatorzy są pełnoletni. Tym wyjątkowym działem jest pokój na czacie - 5-10-15 zwany "piaskownicą" przeznaczony wyłącznie dla nieletnich.
Co więcej - niejednokrotnie jestem oskarżany o to, że jestem za stary by być moderatorem w serwisie. Zapewne zna pan powiedzenie "Jeszcze się nie narodził taki, który by wszystkim dogodził" i tak jest również w świecie wirtualnym.
Polecam przestrzeganie regulaminu i netykiety poszczególnych działów a gwarantuję, że nie otrzyma Pan bana.