Witam, otrzymałem blokadę na dodawanie zdjęć oraz moje zdjęcia zostały usunięte... Czy mogę wiedzieć dlaczego. Były to moje zdjęcia były moje więc nierozumiem o co chodzi. Proszę o wyjaśnienie.
lista tematów
Blokada na zdjęcia. strona 1 z 2
Polecam przeczytać: http://fotka.com/forum/fotka/1173141,Zasady_obowiazujace_
Jeśli chodzi o ostatnio dodane zdjęcie to: "Pierwsze zdjęcie na profilu ma przedstawiać Użytkownika (aktualne zdjęcie z dobrze widoczną twarzą)" Ma być widoczna cała twarz, nie przysłonięta paskiem.
Jeśli o wcześniejsze to: Na profil dodajemy własne zdjęcia, niedopuszczalne są: "obrazki/rysunki/fotki z Internetu"
Dodałem własne zdjęcia.
Jak to jest że jakieś lafiryndy wrzucają zdjęcie (NIESWOJEGO) DUPSKA na awatar i nikt nie robi problemu?.
Konto usunięte: Jak to jest że jakieś lafiryndy wrzucają zdjęcie (NIESWOJEGO) DUPSKA na awatar i nikt nie robi problemu?.
Tutaj już nie chodzi o sam avatar bo: Avatarem może być każde dowolne zdjęcie (np fotka osoby, pieska, kotka, obrazku, itp) pod warunkiem, że:
- nie narusza praw autorskich;
- spełnia zasady dotyczące zdjęć (punkt 2) czyli:
Pierwsze zdjęcie na profilu ma przedstawiać Użytkownika (aktualne zdjęcie z dobrze widoczną twarzą).
I tutaj twoje zdjęcie zostało usunięte ponieważ nie jest widoczna cała twarz, jest przysłonięta paskiem, dlatego zostało usunięte. Jeżeli masz zastrzeżenia to możesz napisać do administracji serwisu: http://fotka.com/kontakt#formularz
pieska, kotka, obrazku. Koledze została usunięta małpka z avataru.To zaczyna się robić komiczne.
Mam zastrzeżenia ponieważ:
-ludzie dodają zdjęcia z tzw "filtrami" czyli twarzy prawie nie widać (za to jakieś kwiatuszki i psie pyszczki widać)
-jakieś pipy wstawiają zdjęcia BEZ TWARZY za to z dekoltem po pępek.
-lamusy z przerostem stulejki wrzucają foto bicepsa obcego mężczyzny.
Cóż tu więcej dodać ?
Konto usunięte: ludzie dodają zdjęcia z tzw "filtrami" czyli twarzy prawie nie widać (za to jakieś kwiatuszki i psie pyszczki widać)
Tak ale tutaj chodzi właśnie o pierwsze zdjęcie profilowe, czyli: aktualne zdjęcie z dobrze widoczną twarzą, kolejne może być pieska, kotka, czy tam jakieś przerobione z filtrami, wszystko jest dokładnie opisane tutaj: http://fotka.com/forum/fotka/1173141,Zasady_obowiazujace_
Nie widzę żadnego problemu z w dodawaniu zdjęć z filtrami, o ile twarz a na nich jest rozpoznawalna/w profilu znajdują się fotki spełniające zasady obowiązujące na portalu.
Jeżeli nie podobają się komuś takie prezentacje może przejść do następnego profilu, ograniczając przy tym złośliwości.
Są gusta i guściki
Jak chcesz, żeby była większa zastosuj masaż przy użyciu młotka
esquilo: Belormoroth: Za to z automatu powinna byc blokada konta. Jakie te filtry sa irytujace
Nie widzę żadnego problemu z w dodawaniu zdjęć z filtrami, o ile twarz a na nich jest rozpoznawalna/w profilu znajdują się fotki spełniające zasady obowiązujące na portalu.
No wlasnie w wielu przypadkach bym sie klocil. W szczegolnosci profile ponizej 18 lat. Czesto niby zdjecie jest ale z jakims ryjem uszami jeszcze blur do tego albo w masce i tyle
Do not be sad because of people...
They will all die...
They will all die...
Belormoroth: No wlasnie w wielu przypadkach bym sie klocil. W szczegolnosci profile ponizej 18 lat. Czesto niby zdjecie jest ale z jakims ryjem uszami jeszcze blur do tego albo w masce i tyle
Wiek tu nie ma takie znaczenie, że aż żadne.
Maruda
Wszelkiej maści profile z podejrzanym wizerunkiem można zgłosić chociażby FP do przejrzenia ;>