lista tematów
głosowanie TAK-NIE
mam pytanie czy da się jakoś te głosowania usunąć ? po cholere mi to potrzebne przeszkadza mi to tylko co wejde na główną stronę fotki to wyskakuje mi jakiś babsztyl pusty (uprzedzam głupią krytykę na facetów nie zmienie w ustawieniach-gejem nie jestem! ) ale po prostu nie chce mi się je oglądać, lepiej już jak kiedyś było bez tego dziadostwa na głównej stronie 

Nie da się ale jak nie chcesz to nie musisz glosować.
SkromnyJaa: po cholere mi to potrzebne przeszkadza mi to tylko co wejde na główną stronę fotki to wyskakuje mi jakiś babsztyl
Tobie może przeszkadza ale wiesz, jest dużo użytkowników co właśnie korzysta z tej opcji.
Nie oglądaj, przełącz na to co Cie interesuje.
Taka taktyka.
SkromnyJaa: to niech korzysta skoro im cyferki w "decyzjach" potrzebne, tylko warto by zrobić w ustawieniach taką opcję ON-OFF głosowanie
http://fotka.com/forum/pomyslomat/
Konto usunięte: SkromnyJaa: to niech korzysta skoro im cyferki w "decyzjach" potrzebne, tylko warto by zrobić w ustawieniach taką opcję ON-OFF głosowanie
Wcześniej była taka możliwość wyłączenia tego , ale cóż "Funkcja Zabrana" co poradzimy na to :)
Zarabiają dzięki użytkownikom, więc powinno twórcom zależeć by się dostosować do wymagań użytkowników.