Witam. Już mam dosyć tego fake konta powinny zostać usunięte. A widzę że administratorzy fotki nic z tym nie robią niestety. Ja nie wiem co jest w tym śmiesznego podawanie się za kobietę która nigdy nie utworzyłąby sobie tu konta. Dla fejkerów wielki HATE ode mnie
Fake Konta strona 1 z 2
Wiesz jak to jest ,pies jak nie ma co robić to jaja sobie liże, a że oni sobie nie sięgają to mają inne zwyrodnienia .
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
Wku..ia mnie takie coś na innym portalu zostałem wkręcony. Kolega mi dopiero powiedział no dobra 2 kolegów mi o tym powiedziało. Tylko człowiek narobił sobie nadzieji że będzie mieć dziewczynę że może coś w końcu. A Tu taka lipa.
Zależy co uważasz za fake konta.
Ja miałam już raz usunięte wszystkie zdjęcia bo jakiś idiota sobie wymyślił i mi je zgłosił...
Mimo tego, że bywam na kamerce, że moderatorzy potwierdzili mój profil, nadal zdarzają się teksty typu fejk...
No to pewnie pomyłka. Ja miałem taką sytuację że dziewczyna na fb pisze do mnie że jej sie podobam chce sie umówic podaje dzien ale godziny nie i tak kilka razy było. W końcu koledzy powiedzieli że to fake i faktycznie. Koleś zdjecia zamieścił blogerki Anny Krukowskiej zgłosiłem do fb i konto zablokowali.
Skarga użytkownika na temat fejkowych kont i nic nie robienia z tym, bardziej na ten dział pasuje, prędzej góra zobaczy...
Skąd takie przypuszczenia że nic nie robią, masa kont fejkowych, spamujących jest blokowane, dodatkowo nowo dodane zdjęcia przechodzą przez sprawdzenie i akceptacje, czasem jakieś zdjęcie umknie dokładnemu sprawdzeniu....
Teraz masz pewność że Ci nikt nie usunie zdjęć, taka procedura, a gadać i tak będą...
No nie wiem. Zgłosiłem adminom fotki konto które jest fakiem ale nie wiem czy usunęli to konto powinni dać znać że sparwdzilio chociaż lub coś w tym stylu. A ten profil to oszustwo ponieważ rozprowadzał niby jakiś film z moim wizerunkiem podrobionej stronki wtftube.
Portal jako taki dla zabicia nudy nawet fajny ,tylko niekidy ludzie przeginaja w imię dobrej zabawy . I coś co miało być śmieszne robi się tagiczne