Zarówno na apce tabletowej jak i telefonowej przestał działać ranking. Ma to zapewne związek z nowym przekierowaniem i adresem.
[appka mobilna] przestał działać ranking
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
Tak to wygląda:
A appka wyświetla błąd: "Wystąpił problem z połączeniem. Spróbuj ponownie za chwilę"
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
To należałoby zrobić graceful fallback, ale nie wywalać błąd, ale dzięki za info.
Sęk w tym, że appka na tablet nie miała już wieki aktualizacji, a błędy, które zgłaszałem wiele miesięcy temu nadal mają się dobrze.
To już ich polityka, może nas kiedyś zaskoczą w pełni aplikacją, która nie będzie wymagała logowania się z przeglądarki w telefonie żeby coś zrobić, taką mam nadzieje :)
Jakby im zależało na szybkim usuwaniu jakiś drobnych błędów, to sami by założyli temat i podwiesili go w dziale.
Poleciała poprawka rankingów, zerknijcie proszę czy pobrało je na waszych urządzeniach w sposób prawidłowy.
Z tymi filtrami jakie miałem, widze ranking na fonie i tablecie. Git.
Działa jednak tak jak te filtry ustalone, czyli wymieszane kraje w zagranicy. Jeszcze na profilach brakuje przy miejscowościach określenia jaki to kraj, województwo.