Caly czas uzywam opery, caly czas dzialalo... Not anymore. Nie jestem w stanie wpisac calego kraju w wyszukiwarke, szuka tylko i wylacznie miast. A po wpisaniu miasta opcja szukaj w calym kraju nie dziala. A mieszkam akurat w tak smiesznie niewielkim kraju, ze w ten sposob mi bylo wygodniej. Owszem jest jeszcze ten zakres km, ale po co tak naprawde bylo te kraje wywalac?
lista tematów
Wyszukiwanie- bylo dobrze, wiec po co to zmieniac?
Konto usunięte: Caly czas uzywam opery, caly czas dzialalo... Not anymore. Nie jestem w stanie wpisac calego kraju w wyszukiwarke, szuka tylko i wylacznie miast.
Proszę zignorować podpowiedź i wpisać w pole lokalizacji nazwę danego kraju (ponownie).
Niedostateczna liczba wyników świadczy prawdopodobnie o tym, że jest tam mało osób posiadających konta na portalu.
Konto usunięte: Caly czas uzywam opery, caly czas dzialalo... Not anymore. Nie jestem w stanie wpisac calego kraju w wyszukiwarke, szuka tylko i wylacznie miast. A po wpisaniu miasta opcja szukaj w calym kraju nie dziala. A mieszkam akurat w tak smiesznie niewielkim kraju, ze w ten sposob mi bylo wygodniej. Owszem jest jeszcze ten zakres km, ale po co tak naprawde bylo te kraje wywalac?
Wywalenie państw było wynikiem błędu, już został poprawiony.
Mistrz: Witam czemu nie można zobaczyć kto jest online w danym mieście ?? teraz tylko województwo ????
Pokazanie listy miast na filtrze w online było problematyczne, teraz są województwa, cała Polska + w najbliższym czasie pojawią się do wyboru te państwa, w których ewentualnie masz ustawione lokalizacje -> np. Niemcy gdy ktoś ma Berlin itd.
Jeżeli chcesz zobaczyć osoby online z konkretnego miasta - użyj proszę wyszukiwarki i filtra online.
http://fotka.com/szukaj/kobiety/Polska,Bydgoszcz,3102014/1-99/do%2025%20km/online:s%C4%85%20teraz%20online#r
No teraz dziwnie to jest ;( czemu w dziale online tylko można zaznaczyć tylko województwa a nie tez miasta ? ;/ bo ja tego nie rozumiem
anulaa92: No teraz dziwnie to jest ;( czemu w dziale online tylko można zaznaczyć tylko województwa a nie tez miasta ? ;/ bo ja tego nie rozumiem
W pole "Lokalizacja" wpisz miasto. Przesunięcie suwaka obok pomoże określić precyzyjne czy chce Pani znaleźć osoby w danym mieście czy w dalszej odległości od niego.
[quote=esquilo]
anulaa92: No teraz dziwnie to jest ;( czemu w dziale online tylko można zaznaczyć tylko województwa a nie tez miasta ? ;/ bo ja tego nie rozumiem
W pole "Lokalizacja" wpisz miasto. Przesunięcie suwaka obok pomoże określić precyzyjne czy chce Pani znaleźć osoby w danym mieście czy w dalszej odległości od niego.[/quote
Mi chodzi w dziale online ;/ a nie w dziale szukaj ;/
Zauważyłem to od poniedziałku taka wzmianka weszła w niedziele było to i istniało jeszcze ., co tu pisać kolejna wzmianka, nie mu już jak było małopolska Kraków , Wadowice, Nowy Sącz itp , teraz tylko województwa lub zaznaczają się dwa regiony automatycznie :)
willk: anulaa92: No teraz dziwnie to jest ;( czemu w dziale online tylko można zaznaczyć tylko województwa a nie tez miasta ?Zauważyłem to od poniedziałku taka wzmianka weszła w niedziele było to i istniało jeszcze ., co tu pisać kolejna wzmianka, nie mu już jak było małopolska Kraków , Wadowice, Nowy Sącz itp , teraz tylko województwa lub zaznaczają się dwa regiony automatycznie :)
to jest dla mnie dziwne ;/ wsześciej było dobrze ,a teraz? ;(