Dwa pytania w sprawie aplikacji Fotka Mobile.
1. Czy da się zmienić za pomocą aplikacji adres e-mail na aktywnym koncie? Jeśli tak to jak? :D
2. Czy da się połączyć Facebooka i Fotkę za pomocą aplikacji na aktywnym już koncie? Jeśli tak to jak? :)
lista tematów
Fotka Mobile 2 pytania
no faktycznie na to nie wpadłem :D Bardzo dziękuję za informacje.
Jeszcze jedno pytanie mi się nasuwa odnośnie opcji: Połącz z Facebook.
1. Jeśli konto na fotce jest na innym adresie e-mail niż to na Facebook to nie da się połączyć tych kont?
2. Ta sama sytuacja co w punkcie pierwszym tylko zamiast loginu numer telefonu.
Konto usunięte: 1. Jeśli konto na fotce jest na innym adresie e-mail niż to na Facebook to nie da się połączyć tych kont?
Nie ma to znaczenia że jest inny, po prostu fotka zostanie dodana do zakładki aplikacji na fb i możesz się tu i tu logować.
Nie ma to znaczenia, na fotce nie ma możliwości logowania się numerem, a będziesz używał opcji logowania przez fb to tam możesz użyć numer i zaloguje.
Jak się mylę niech mnie ktoś poprawi.
PS tak głupota łączyć konta, skusiłem się tylko na to, na dodatkowym koncie i nie ma możliwości skasowania tego na fotce, a co pobrali to nie wiem...
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
gregbond no właśnie tak to nie działa jak opisałeś.
Konta da się połączyć FB i Fotka z różnymi mailami.
Ale logowanie nie działa. Przenosi do rejestracji.
Konto usunięte: Konta da się połączyć FB i Fotka z różnymi mailami.
Ale logowanie nie działa. Przenosi do rejestracji.
Zmieniłem email na fotce na inny i bez problemu mnie zalogowało.
Może sprawdź w ustawieniach konta na fotce i fb czy masz rzeczywiście połączone.
Jak będziesz miał dalej problem z logowaniem, to zgłoś fotce na kontakt http://www.fotka.pl/kontakt#formularz :)
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"