eedii
eedii
  19 października 2015 (pierwszy post)

Witam wszystkich mam problem z wysyłaniem prywatnych wiadomości. Korzystam z Fotka PL. Na telefonie mam wykupiona gwiazdkę klubowicza ale nie mogę wysyłać wiadomości.

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  19 października 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam wszystkich mam problem z wysyłaniem prywatnych wiadomości. Korzystam z Fotka PL. Na telefonie mam wykupiona gwiazdkę klubowicza ale nie mogę wysyłać wiadomości.

A czy podczas proby wysyłania wiadomosci pojawia się jakis komunikat?

p.s. odswiezylam profil, sprobuj teraz wysłać wiadomosc
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
eedii
eedii
  19 października 2015

Nie żaden komunikat się nie pojawia jest w ogóle brak opcji ,, Enter lub Wyślij "

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  19 października 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie żaden komunikat się nie pojawia jest w ogóle brak opcji ,, Enter lub Wyślij "

Korzystasz z aplikacji jak rozumiem? Czy widzisz strzałkę z prawej strony?

Ona służy do wysyłania wiadomości, tekst też "poleci" kiedy klikniesz 2x enter na swojej klawiaturze.

Jeżeli nie widzisz powyższych opcji, a jest to aplikacja odinstsluj ją i pobierz z marktetu ponownie, ażeby zaktualizować do.wersji 1.0.83.

W przypadku korzystania z Fotki poprzez przeglądarkę (RWD) polecam jak na www z komputera czyszczenie historii i ciasteczek. Ewentualnie jej zmianę na Chrome (najlepiej śmiga na tel.) lub inną.

Gdyby powyższe zabiegi nie pomogły napisz z jakiego telefonu (marka, model, android lub inny system) korzystasz tu, ewentualnie możesz napisać do mnie na pw. :-)
eedii
eedii
  19 października 2015

Aplikacji pobrać nie mogę i korzystam z przegladarki z teł Nokia lumnia 510

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  19 października 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Aplikacji pobrać nie mogę i korzystam z przegladarki z teł Nokia lumnia 510

Toś mnie zaintrygował.
Jaka to przeglądarka - Internet Explorer, masz możliwość jej zmiany?
Ogólnie na RWD nie ma buttona "wyślij". "Enter" w telefonie załatwia sprawę. U Ciebie to nie pomaga?
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  19 października 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Aplikacji pobrać nie mogę i korzystam z przegladarki z teł Nokia lumnia 510

sprobuj skorzystac z entera z klawiatury Nokii (na mojej 625 tak to działa, te modele raczej nie powinny się zbyt od siebie roznic)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
eedii
eedii
  19 października 2015

Explorer a chroma pobrać też nie mogę. A Entera na klawiaturze mi nie pokazuje w tym przypadku.

eedii
eedii
  19 października 2015

entEr działa na klawiaturze:) dziękuję wam :*

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.