lista tematów
"Fotka to "gówno" PROTEST przeciwko chamstwu MODA strona 1 z 4
Czy to są nowe standardy na tym portalu? Czy ktoś reprezentujący taki poziom i epatujący takim zachowaniem może być tu moderatorem? Wiadomo że portal upadł ale są tu jeszcze użytkownicy którzy oczekują kultury osób reprezentujących portal Fotka.pl.
Całą rozmowę można przeczytać w tym wątku http://www.fotka.pl/forum/hydepark/15679544,Typowy_wygryw/1
Gratulacje poziomu do jakiego upadliście, i tego kto w jaki sposób "REPREZENTUJE" portal Fotka.pl
Dlaczego Administracja pozwala na takie reprezentowanie ich imienia to nie wiem. Ja bym na to nie pozwolił :-)
A co gdyby "świeży" user to poczytał? czy nie bałby sie napisac do moderacji w jakiejs sprawie, ponieważ mógłby dostac odpowiedz w takim stylu?
No jak nie zmieniają, wyobraź sobie tak zachowującego się moderatora jakiegoś ważnego dla Ciebie portalu, pomijając oczywiście Fotkę. Nie sądzę aby wyzywał użytkowników od "gówna" nawet jeśli tak myśli, po prostu są pewne granice i poziom zachowań.
Ja nie mam oczka i nie reprezentuję Fotka.pl (odróżnij)
Konto usunięte: No jak nie zmieniają, wyobraź sobie tak zachowującego się moderatora jakiegoś ważnego dla Ciebie portalu, pomijając oczywiście Fotkę. Nie sądzę aby wyzywał użytkowników od "gówna" nawet jeśli tak myśli, po prostu są pewne granice i poziom zachowań.
A czy ja do kogokolwiek napisałem "jesteś gównem"? (mając uprawnienia) Chłopie, weźże się ogarnij i przestań siać głupi ferment oraz nadinterpretować czyjeś wypowiedzi, bo to jest naprawdę nudne a poklasku i tak nie uzyskasz.
Shaitan: A czy ja do kogokolwiek napisałem "jesteś gównem"? (mając uprawnienia) Chłopie, weźże się ogarnij i przestań siać głupi ferment oraz nadinterpretować czyjeś wypowiedzi, bo to jest naprawdę nudne a poklasku i tak nie uzyskasz.
Uogólniłeś więc myślę że to i do mnie było, przestań się tłumaczyć jak złodzieje z PO bo nic Ci to nie da.