Karolinaaaax
Karolinaaaax
  14 sierpnia 2015 (pierwszy post)

siemaneeczko mam pytanie czy jak sie wysle to stop fotka zeby nie przychodzily te platne sms to nie bd miala juz gwiazy ?:O

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  14 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: siemaneeczko mam pytanie czy jak sie wysle to stop fotka zeby nie przychodzily te platne sms to nie bd miala juz gwiazy ?:O

Jeżeli zastopujesz subskrypcję gwiazdę - stricte jej możliwości będziesz miała do ostatniego dnia okresu, na który została wykupiona.
Karolinaaaax
Karolinaaaax
  14 sierpnia 2015

czyli jak zablokuje do i tak bede miała te 14 dni?:)

esquilo
esquilo
  14 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: czyli jak zablokuje do i tak bede miała te 14 dni?:)

Jest to zależne od tego jak czasowo to ogarniesz, jeżeli Ci pobierze opłatę za subskrypcję, a Ty zastopujesz ją po dniu będziesz miała ich 13, w połowie jeszcze 7, etc. ;-).
Karolinaaaax
Karolinaaaax
  14 sierpnia 2015

ale będe miałA TĄ GWIAZDE BO WYKUPIŁAM TO DZISIAJ I JAK DAM STOP TO BOJE SIE ZE NIE BD MIAŁA XD

esquilo
esquilo
  14 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ale będe miałA TĄ GWIAZDE BO WYKUPIŁAM TO DZISIAJ I JAK DAM STOP TO BOJE SIE ZE NIE BD MIAŁA XD

Z tego co mi wiadome powinnaś mieć.
Shaitan
Shaitan
  14 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ale będe miałA TĄ GWIAZDE BO WYKUPIŁAM TO DZISIAJ I JAK DAM STOP TO BOJE SIE ZE NIE BD MIAŁA XD

Będziesz miała, jeśli zdążyła się aktywować (za co zostały pobrane pieniądze) to wysyłając sms o treści STOP FOTKA anulujesz jedynie subskrypcję (czyli automatyczne przedłużanie usługi), sama usługa gwiazdy na koncie będzie aktywna przez okres, za który zostały pobrane pieniądze, czyli w twoim przypadku 14 dni gdyż nie ma możliwości cofnięcia tej transakcji czyli zwrócenia ci pieniędzy na konto w telefonie.
speedtrax
speedtrax
  14 sierpnia 2015
Shaitan
Shaitan: anulujesz jedynie subskrypcję

kiedyś anulowałem i z dnia na dzień gwiazdą nie byłem
d83dde02
esquilo
esquilo
  14 sierpnia 2015
speedtrax
speedtrax: kiedyś anulowałem i z dnia na dzień gwiazdą nie byłem

Najprawdopodobniej anulowałeś pakiet w ostatnim dniu okresu, na który została wykupiona (chwilę przed przed ponownym pobraniem należnej kwoty) d83dde09.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.