NooControl
NooControl
  26 lipca 2015 (pierwszy post)

Co chwile jest do cholery problem z ta pieprzona gwiazda. Po co to sprzedajecie skoro to sie pieprzy co chwile. Nie widze ukrytych profili mimo posiadania gwiazdy, oraz w jakiej formie ma byc do was pisana wiadomosc? nie moge wyslac w prywatnej bo jakas pieprzona forma mi na to nie pozwala. Za kazdym razem jest problem, ile mozna wytrzymywac i byc grzecznym.

NooControl
NooControl
  26 lipca 2015

i po raz kolejny daje czas do 13:00 dzisiaj, jak nie naprawicie mi konta to zwrot kasy na konto za niekompletna usluge.

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  26 lipca 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Hej, to mnie zaintrygowałeś. Szczerze sama jestem ciekawa dlaczego tak jest. Ręki nie dam sobie uciąć :P, ale mam nadzieję, że to pomoże:

Konto usunięte
Konto usunięte: problem

Poproś któregoś z FP (www.fotka.pl/przyjaciele#fotka_przyjaciele) o odświeżenie profilu. Jeżeli to nie pomoże napisz do FT poprzez www.fotka.pl/kontakt#formularz :-).

P.S. Sprawdź czy to samo dzieje się na innej przeglądarce, czasem coś buguje i zmiana pomaga. Ale...
NooControl
NooControl
  26 lipca 2015

a kwestia formy wiadomosci do obslygi?

esquilo
esquilo
  26 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: a kwestia formy wiadomosci do obslygi?

Nie rozumiem o co chodzi z formą. Chodzi o info pojawiające się również przy chęci napisania do moderatora/FP/na kontakt - nie możesz również napisać tam?
Psyko
Psyko
  26 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: i po raz kolejny daje czas do 13:00 dzisiaj, jak nie naprawicie mi konta to zwrot kasy na konto za niekompletna usluge.

Zwrot już bedzie zbędny stego co widzę to już masz aktywny pakiet Gwiazda;]
esquilo
esquilo
  26 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Zwrot już bedzie zbędny stego co widzę to już masz aktywny pakiet Gwiazda;]

Załżyciel tematu wyraźnie dał do zrozumienia, że chodzi o problem z ogarnięciem opcji pakietu, nie samego jego brsku, także radzę czytać ze zrozumieniem i nie wprowadzać zamieszania.

Konto usunięte
Konto usunięte: kwestia

Przekazałam Twój problem do FT, także życzę pomyślnego załatwienia sprawy, ewentualnie daj znać jak się ma sytuacja.
Pozdrawiam :-).
NooControl
NooControl
  27 lipca 2015

Napisali tylko zeby wyczyscic cookie. Szkoda ze uzywam aplikacji na fona. Po co placic za cos co nie jest sprawne i stabilne? Bez sensu.

NooControl
NooControl
  27 lipca 2015

Chyba czas pozegnac fotke, bo ostatnio coraz wiejszy burdel sie robi

esquilo
esquilo
  27 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Napisali tylko zeby wyczyscic cookie.
Dobrze napisali.

Konto usunięte
Konto usunięte: Szkoda ze uzywam aplikacji na fona.

O tym nie wspomniałeś w temacie... Reinstal apki robiłeś/może masz zaśmiecony tel.?
pograzonywplaczu2
pograzonywplaczu2
  27 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Co chwile jest do cholery problem z ta pieprzona gwiazda

To po jaką cholerę wykupujesz skoro uważasz że towar jest trefny
NooControl
NooControl
  27 lipca 2015

reinstala nid robilem bo tdlefonbjest nowy

NooControl
NooControl
  28 lipca 2015

Juz wiadomo, ukryte profile mimo gwiazdy to problem aplikacji. Problem wyjasniony , ale nie rozwiazany, beeda nad tym pracowac

esquilo
esquilo
  28 lipca 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ukryte profile mimo gwiazdy to problem aplikacji

Hmmm, widocznie częściowy ale jest. I ok, nie trzeba się burzyć i poczekać na ogarnięcie. Miłego wieczoru życzę :-).
NooControl
NooControl
  29 lipca 2015

Jakby to byl pierwszyvraz oroblem z fotka to bym sie nie burzyl

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.