Co chwile jest do cholery problem z ta pieprzona gwiazda. Po co to sprzedajecie skoro to sie pieprzy co chwile. Nie widze ukrytych profili mimo posiadania gwiazdy, oraz w jakiej formie ma byc do was pisana wiadomosc? nie moge wyslac w prywatnej bo jakas pieprzona forma mi na to nie pozwala. Za kazdym razem jest problem, ile mozna wytrzymywac i byc grzecznym.
lista tematów
Znowu problem z cholerna gwiazda. strona 1 z 2
i po raz kolejny daje czas do 13:00 dzisiaj, jak nie naprawicie mi konta to zwrot kasy na konto za niekompletna usluge.
Hej, to mnie zaintrygowałeś. Szczerze sama jestem ciekawa dlaczego tak jest. Ręki nie dam sobie uciąć :P, ale mam nadzieję, że to pomoże:
Poproś któregoś z FP (www.fotka.pl/przyjaciele#fotka_przyjaciele) o odświeżenie profilu. Jeżeli to nie pomoże napisz do FT poprzez www.fotka.pl/kontakt#formularz :-).
P.S. Sprawdź czy to samo dzieje się na innej przeglądarce, czasem coś buguje i zmiana pomaga. Ale...
Załżyciel tematu wyraźnie dał do zrozumienia, że chodzi o problem z ogarnięciem opcji pakietu, nie samego jego brsku, także radzę czytać ze zrozumieniem i nie wprowadzać zamieszania.
Przekazałam Twój problem do FT, także życzę pomyślnego załatwienia sprawy, ewentualnie daj znać jak się ma sytuacja.
Pozdrawiam :-).
Napisali tylko zeby wyczyscic cookie. Szkoda ze uzywam aplikacji na fona. Po co placic za cos co nie jest sprawne i stabilne? Bez sensu.
Juz wiadomo, ukryte profile mimo gwiazdy to problem aplikacji. Problem wyjasniony , ale nie rozwiazany, beeda nad tym pracowac