wchodzę na stronę tak nie - klikam coś i przekierowuje automatycznie do powiadomień
wchodzę w zakładkę nowe - pokazuje zaloguj się lub zarejestruj
wchodzę w zakładkę online - pokazuje zaloguj się lub zarejestruj
ranking też tak ma,
błędy błędy strona 1 z 2
Ale z przeglądarki też się cuda dzieją. Czasami wystarczy zmienić tylko przeglądarkę na zwykłego Explorer i wszystko działa. Dużo osób ma problemy związane z wchodzeniem na czyjeś transmisje. Albo jest ciąg, że się logują cały czas, bądź nie mogą pisać i nie zawsze czyszczenie cache i odświeżanie pomaga.
Przepraszam, ale zapomniałem dodać właśnie jeszcze. Że nawet problemy z Edytowaniem zdjęć są Gdy wybieram zdjęcie i próbuję je edytować wyskakuje mi czarna strona. Dlatego z Maxhtona od razu przeskakuje na Explorera. I działa. Czasami mi wystarczy prze logowanie się między właśnie przeglądarkami. Mimo, że często czyszczę cache - nie zawsze skutkuje.
Ściągnijcie sobie nową aktualizacje
Fotki Mobilnej to problemów mieć może nie będziecie mieć
Ale po co jak wy zawsze tylko narzekać potraficie
korzystam i z lapka i z tel-przez przeglądarkę, teraz się poprawiło
Kolejne błędy;
- wstawiasz zdjęcia, które na laptopie są prawidłowo widoczne, a fotka obraca je o 90stopni, każde zdjęcie trzeba edytować
- w zakładce nowe nie ma nowych zdjęć, niektóre mają po 2-3dni. Nowe to znaczy nowe a nie wg rankingu wysoko. Ranking jest gdzieś indziej
Moi drodzy, korzystając z fotki po 14 lutego, niektórzy z Was używający ŁindoŁsa mogą mieć problemy jak wyżej...
Jak się pozbyć problemu:
1. otwórz nowe okno w przeglądarce,
2. zamknij okno fotki
3. wejdź w ustawienia przeglądarki
4. wyczyść ciasteczka dla: "fotka.pl" "www.fotka.pl" oraz dla "s.fotka.pl". Dla "n.fotka.pl" czyści się automatycznie po każdej sesji.
Linux to przewidział i sam dał sobie radę. CIACH CIACH
Widzisz, kiedy masz Windows, to ustawiasz to jednym ustawieniem w przeglądarce. :)
Prościej, czyli lepiej.
Windows 1:0 Linux
a co ma windows do firefoxa czy chrome?
Mam windows, mam firefoxa i ciasteczka i dane przeglądarki czyszczą mi się automatycznie przy zamykaniu przeglądarki. tO JEST PROSTE I LOGICZNE, ŻE MOŻNA TAKIE COŚ USTAWIĆ SAMEMU.
Błędy są na stronie.
Klub Gwaiazd:
Brak limitu na nowe rozmowy
Nawiązuj kontakty i pisz wiadomości do wielu nowo poznanych osób!
a tymczasem jest tak po chyba 100 wiadomościach
Zauważyliśmy, że wysyłasz bardzo dużo wiadomości do osób, z którymi nie kontaktowałeś się wcześniej. Może to zostać uznane za rozsyłanie spamu. Zgodnie z regulaminem serwisu chronimy naszych użytkowników przed otrzymywaniem niechcianych wiadomości reklamowych. Poczekaj do...
w tak nie już nie da się używać programu Autoclick, komu by się chciało klikać tak czy nie? Tak to zawsze włączałem program i leciało po tysiąc profili na godzinę, a ostatnio nic się nie da.
Każdy inteligentny człowiek robi wszystko by ułatwić sobie zycie, tak i ja kombinuję jak zrobić dużo małym kosztem.
Czemu teraz po 20profilach wylogowuje?