Czarnulka20l
Czarnulka20l
  22 stycznia 2015 (pierwszy post)

Mam wirlkie pytanie. Czy można wiakiś sposób odzyskać wiadomości z starego konta które jest usunoęte?

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  22 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam wirlkie pytanie. Czy można wiakiś sposób odzyskać wiadomości z starego konta które jest usunoęte?

Nie można ;>
KMKL
KMKL
  22 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam wirlkie pytanie. Czy można wiakiś sposób odzyskać wiadomości z starego konta które jest usunoęte?

popatrz na mejla na który założyłaś tamto konto. tam się zapisują
Shaitan
Shaitan
  22 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: popatrz na mejla na który założyłaś tamto konto. tam się zapisują

Ale tylko częściowo i tylko wtedy, gdy mieliśmy ustawione wysyłanie powiadomień na maila ;)
KMKL
KMKL
  22 stycznia 2015
Shaitan
Shaitan: Ale tylko częściowo i tylko wtedy, gdy mieliśmy ustawione wysyłanie powiadomień na maila

nie będziemy się targować o drobiazgi:)
KMKL
KMKL
  22 stycznia 2015

ważne ze jest coś takiego

Fotka.pl
Masz nową wiadomość na Fotka.pl od (i tu login osoby wysyłającej wiadomość) śro 00:22
17.12.2014 13 kB

więc albo niedoinformowanie albo dezinformacja zamierzona

esquilo
esquilo
  22 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ważne ze jest coś takiego

Oczywiście, jest to istotne i pomocne wtedy, kiedy ktoś nie kasuje maili ze swojej skrzynki/wciąż ją posiada, a co ważniejsze, jak wspomniał Shaitan:
Shaitan
Shaitan: tylko częściowo i tylko wtedy, gdy mieliśmy ustawione wysyłanie powiadomień na maila

d83dde09.
KMKL
KMKL
  22 stycznia 2015
esquilo
esquilo: Oczywiście, jest to istotne i pomocne wtedy,

oczywiście

esquilo
esquilo: kiedy ktoś nie kasuje maili ze swojej skrzynki/wciąż ją posiada,

mój rekord to...Odebrane (19095/19251) (nigdy nie wiadomo co się przydać może)

esquilo
esquilo: , a co ważniejsze, jak wspomniał

a to co pominął to : czemu wprowadzasz ludzi w błąd twierdząc, że jest to niemożliwe?
KMKL
KMKL
  22 stycznia 2015
Shaitan
Shaitan: maila

zapomniałeś ją mejlem poinformować (mówiłam nie targuj się o drobiazgi)
esquilo
esquilo
  22 stycznia 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: nie targuj się o drobiazgi

Zaznaczenie otrzymywania powiadomień drobiazgiem nie jest :-).

Konto usunięte
Konto usunięte: czemu wprowadzasz ludzi w błąd twierdząc, że jest to niemożliwe?

Z punktu technicznego - prośby o odzyskanie pw poprzez "kontakt" jest to niemożliwe.
Opcją pomocną, jednak nie zawsze, jest archiwizowanie skrzynki mailowej (w przypadku jej posiadania od czasu skasowania konta).
KMKL
KMKL
  22 stycznia 2015
esquilo
esquilo: Z punktu technicznego - prośby o odzyskanie pw poprzez "kontakt" jest to niemożliwe. Opcją pomocną, jednak nie zawsze, jest archiwizowanie skrzynki mailowej (w przypadku jej posiadania od czasu skasowania konta).

trzeba było tak od razu jej odp, a nie walnąć odp nie można

byłby wilk syty i owca cała d83dde0a
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.