Hej,
Zapraszam do sprawdzenia szybszego sposobu przeglądanie zdjęć na Fotka.pl pod adresem http://nowa.fotka.pl
Przeglądanie zdjęć na warstwie - sprawdź strona 3 z 5
do admina fotki co to za nowe rozwiazanie ze pokazuje sie fotka a pozniej trzeba zamnknac ja aby pokazaly sie informacjee o profilu oraz ze nie widac czy zostala wyslsna wiadomość??
Rozmiar zdjęcia się nie zmienił. Jeżeli zmniejszysz okno przeglądarki, to zdjęcie może się pomniejszyć tak by mieściło się całe.
Możesz także kliknąć na zdjęcie prawym klawiszem myszy i otworzyć je bezpośrednio w nowym oknie/zakładce.
Dziwne, bo jak klikam RMB i otwieram w nowej zakładce, to tak czy tak pokazuje się w dymku. Patrze po swoich zdjęciach i po tym, w jakim rozmiarze wrzucałem je w starszej wersji i w jakim były one widoczne po kliknęciu na 'pokaż powiększone zdjęcie'. Nie ma teraz takiej opcji?
Mam na myśli kliknięcie RMB na zdjęciu na warstwie, jeżeli ktoś chce mieć sam plik JPG w nowej karcie.
...nieee...no i ta minimalizacja całości! To może zaczniecie wszystko pokazywać wielkości znaczka pocztowego ? ;p Tekst maczkiem pisany będzie ,a my fotki bedziemy robić malutkie..bo teraz nie można podejrzeć prawdziwego rozmiaru fotek . Widząc wielu fokowiczów ma podobne zdanie,że poprzedni formati sposób pokazania i przegladania profilu było bardzo dobre. Teraz jest jak w przysłowiu, > LEPSZE WROGIEM DOBREGO <
Dlaczego nie można usunąć zdjeć od momentu wprowadzenia tych nowych zmian???? A jeśli tak to w jaki sposób sie to robi ????!!!!!!!!
przy powiększeniu strony do 133% nie widać opisu zdjęcia, nie da się edytować zdjęcia, nie da się zjechać na dół strony.
Te miniaturki zdjęć są coraz mniejsze, a gdy powiększymy stronę to już całych miniaturek nie widać, ucina je.
Było dobrze, czemu to zmieniacie?
Proszę o powrót do starego podglądu zdjęć, lub opcji w ustawieniach np. klasyczny wygląd, bez zmian