Chciałbym wszystkich poinformować (bo fotka tego nie robi), że po ostatnich zmianach na fotce nie warto cokolwiek zmieniać w opisach zwłaszcza tym, którzy tak jak ja mieli je zrobione jakiś czas temu moje były rozbudowane miały różne czcionki a teraz tekst w opisie jest wyświetlany tylko w jednym rodzaju czcionki zniknęły też linki, pod którymi miałem zdjęcia, obrazki wcale ich niema ani jednego pozostał tylko tekst a stało się to w momencie wykasowania jednego zdanie z opisu i zapisania zmiany ja (obrazków, zdjęć) nie usunąłem tylko fotka jak zwykle miesza żałuje, że usunąłem jedno zdanie w opisie, bo gdybym tego nie zrobił to mój opis wyglądałby tak jak go sobie kiedyś zrobiłem teraz mam wszystko układać odnowa! wklejać linki i formatować teksty tylko jak długo uchowa się to w tej nowej formie coraz bardziej to mi się nie podoba bardzo ograniczyli możliwość edycji opisów ciekawe, kiedy dobiorą się do grup i dlaczego nikt nie informuje, że nawet jak usuniemy jedno zdanie z opisów i zapiszemy zmianę to zostanie rozwalony cały opis łącznie z linkami, po co wiec robić jakiekolwiek opisy skoro nie wiadomo jak długo się uchowają przebolałem, że usunęli większość wiadomości prywatnych boczne komentarze na profilach i dużo innych funkcji, ale to mię zaczyna denerwować obrazki pod opisami nie wstawiałem tak sobie, bo były dodatkami do opisów tworzyły całość i opis wyglądał tak jak chciałem dodam, że strona z hostingiem zdjęć gdzie je kiedyś umieściłem działa, bo sprawdziłem, ale nie mam zapisanych linków na komputerze żeby je ponownie wstawić w opisach wiec cała praca poszła na marne to tak ku przestrodze.
I po co ta (Blokada oddawania decyzji na profil Włączenie usługi powoduje, że inni użytkownicy nie będą mogli oddać decyzji TAK / NIE na Twój profil) skoro nawet jak włączę usługę to i tak dostaje NIE ze strony głównej poroniony pomysł moim zdaniem skoro się coś wyłącza to znaczy, że się to blokuje a nie, że to takie obejście.
Dostaje też powiadomienia na e-mail (Fotka przyciąga ludzi. Ktoś widział Twój profil i chce się z Tobą spotkać. Zobacz, kto i zdecyduj) a jak kliknę na odnośnik otwiera mi się profil osoby, która nie oddała na mnie TAK a nawet nie była na moim profilu do tego klikając ponownie na ten odnośnik otwiera się profil nowej osoby następnej.
Otrzymałem odpowiedź w sprawie Opisu:
Witaj Robert,
Niestety, nie ma możliwości przywrócenia zdjęć, które znajdowały się w Twoim opisie.
Pozdrawiam,
Kasia,
Fotka.Team
Wiec oświadczam niema możliwości żebym przedłużał gwiazdę to było po raz ostatni!!! Nie widzę żadnej potrzeby jej wykupywania, ponieważ co chwile coś zmieniają na gorsze a ja płace za funkcje, które są usuwane i zmieniane.!!!
Sam sobie poradzę będę musiał znowu poświęcić czas na układaniu opisów od nowa i wklejaniu zdjęć wielkie dzięki!!!
lista tematów