pomóżcie bo nikt z fotki mi nie odp chciałam wykupic gwiazde to przysłali takiego smsa Posiadaż już aktywna subskrypcje serwisu FOTKA
lista tematów
klub gwiady
hej dzisiaj własnie juz kiedys wykupywałam z tego nr na to samo konto ale pózniej nie miałam srodków na koncie i mi nie pobrali dzisiaj chciałam znowu wykupic i pojawił sie tai komunikat
Konto usunięte: hej dzisiaj własnie juz kiedys wykupywałam z tego nr na to samo konto ale pózniej nie miałam srodków na koncie i mi nie pobrali dzisiaj chciałam znowu wykupic i pojawił sie tai komunikat
Czy pamiętasz na jaki okres wykupowałaś Gwiazdę? Jest to dość istotne, bo najprawdopodobniej (sugeruję się twoim podpięciem pod inny wątek w dziale i post usera Zawisza) będziesz musiała najpierw zrezygnować z subskrypcji i ponownie do niej przystąpić. A to - zależnie do wykupienia Gwiazdy na 14/30 dni wymaga wysłania sms o treści STOP FOTKA na numer 60568 (14 dni) lub 60968 (30 dni).
P.S. gdybyś się "zakręciła" zapraszam na pw, Postaram się pomóc lub odeślę do kompetentnej osoby/kontaktu.
Poczekaj cierpliwie chociaż do jutra. Teraz wszystko zależy od dot play, powinnaś mieć Gwiazdkę do 48 h na koncie, ale - po upływie jakiegoś czasu i braku - chcąc się dowiedzieć czegoś więcej - pisz proszę na kontakt poprzez: http://www.fotka.pl/kontakt#formularz .