Moim zdaniem ta zmiana jest gorsza od poprzedniej , co to jest za sprawiedliwość ,że tylko mogą oceniać osoby które należą do klubu gwiazd, chamstwo i to jest naciąganie tylko ludzi. Na pewno większość ludzi usunie stąd konto przez tą zmianę. Powodzenia.
lista tematów
zmiana oceniania ludzi strona 1 z 2
Witam,
Konto usunięte: co to jest za sprawiedliwość ,że tylko mogą oceniać osoby które należą do klubu gwiazd
Po zaistniałych zmianach, osoby bez dostępu do Klubu Gwiazd, również mogą głosować na profile. Różnica polega na tym, że nie widzą głosów, które zostały na Nich oddane.
Pozdrawiam,
Marta,
Fotka.Team
Nie mogę wchodzić w profil, który mnie ocenił, bo mam zostać gwiazdą... Wszystkie profile ukryte...To jak mam oddać głos?
już nie wiedza co wymyślać by naciągnąć na kase .. usunoł bym konto tylko mi szkoda tej kasy co wydałem na ten cały klub gwiazd bo mam juz do 2017 .. żal mi już tej całej fotki.pl
Jakoś nie da rady oddać na głos na tą osobę co na mnie głosowała, jak się nie należy do klub gwiazd to nie można, bo próbowałam, lepsza była wcześniejsza forma, ale cóż poradzić na to tylko chcą ludzi naciągać i tyle.
Ja założyłem 20 kont dla rodziny i przyjaciół, bo już niedługo by mieć tu konto będzie ono kosztować z 500 zł i jak fotka wejdzie na giełdę to wartość wzrośnie do ok. 3.000 tyś za konto
Zatem nietrafiona teoria.
Ok kłamałem
____
Ale fakt faktem, że dziwny to pomysł ze zmianami i fanów wam nie przybędzie.