Cześć. Czy fotka znowu ma jakieś problemy czy tylko u mnie zniknęły ulubione profile i u innych ich nie widzę, a jak chce wejść na jakieś konto to przerzuca mnie na główną stronę mimo, że po wylogowaniu mogę normalnie wejść na czyjeś konta? :/
Brak ulubionych, "znikające konta" strona 1 z 2
Dzisiaj lista znajomych oraz ulubionych została scalona w jedną listę kontaktów. W związku z tym występują pewne problemy, które z pewnością niebawem ustąpią ;)
hej no własnie to tylko nie u ciebie tak ulubione zostały połączone ze znajomymi bezsens i nie mozna juz dodawac do ulubionych osob mnie tez u niektórych przerzuca na głowną strone
Ulubione profile połączyli ze znajomymi zaś opisy zostały scalone w jeden, troszkę głupi ruch jeśli chodzi o znajomych/ulubionych no ale... Najzabawniejszym faktem dla mnie jest powrót nieprzyjętych zaproszeń, które kiedyś anulowałem ;D
A gdzie można przejrzec osoby które dodało sie do ulubionych? Nie mam ich pod lista kontaktów.
Wait... Chyba nie chcecie powiedzieć, że znajomi są teraz losowo wymieszani z ulubionymi w jednej kupie !?
Tak, obie listy - "Znajomi" i "Ulubieni" zostały połączone w "Listę kontaktów", osób z którymi mamy do czynienia na portalu, czyli mamy ogólnie rzecz biorąc z nimi kontakt.
Wejdź proszę w "kontakty" i przyjrzyj się awatarom - przy nickach znajomych jest szara ikonka ludzików, przy ulubionych tego nie ma.
Na chwilę obecną losowy obecnie układ możesz ogarnąć korzystając z opcji "Zmień kolejność".
Przyzwyczaisz się :D.
Na chwilę obecną nic to nie da, my widzimy jedno, osoby odwiedzające nasz profil drugie ;p
Btw dokładny opis zmian http://www.fotka.pl/lista_zmian
O tym wiem, mogłeś to zlinkować userowi ;>.
Ja mu z grubsza tylko opisałam ;>
Jeszcze kilka minut temu sprawdzałam swoje konto z innego profilu i widziałam kolejność jaką mam na esquilo, po przelogowaniu się teraz jest losowa.
oby szybko się ogarnęło.
Te sławne parki teraz też są losowo wciśnięte gdzieś tam?