Niby dużo ludzi pisze ze dzieki byciu gwiazda poznaje się wiecej ludzi. Ja mam to ale jakoś wiecej facetow nie pisze do mnie. Dlaczego?
lista tematów
klub gwiazd
Cześć :-)
Kochana94: Niby dużo ludzi pisze ze dzieki byciu gwiazda poznaje się wiecej ludzi. Ja mam to ale jakoś wiecej facetow nie pisze do mnie. Dlaczego?
Pakiet Gwiazdy jest większą szansą na poznanie, w połowie gwarantem sukcesu względem znajomości/ilości rozmówców danej płci .
Dzięki niemu Twój profil np. wyróżnia się. Jednak miej na uwadze to, że nikogo nie zmusisz do kontaktu (są różne gusta), ale zachęcić możesz dzięki umieszczanym na profilu zdjęciom, komentarzom u siebie i innych userów/ek, opisom, ujawnionym lub nie informacjom, etc.
Powodzenia i mile spędzonej niedzieli życzę.
Pozdrawiam .
Ahahaha, bo Fotka zablokowała możliwość pisania do więcej niż jednej nieznajomej osoby dziennie jak się nie ma tej głupiej gwiazdy. To ma jeden cel - wyłudzenie pieniążków od wkurzonych tą sytuacją użytkowników ;)
Bo wyglądasz tak, że każdy normalny facet na Twój widok ucieknie gdzie pieprz rośnie :)
SebaSe: Ahahaha, bo Fotka zablokowała możliwość pisania do więcej niż jednej nieznajomej osoby dziennie jak się nie ma tej głupiej gwiazdy. To ma jeden cel - wyłudzenie pieniążków od wkurzonych tą sytuacją użytkowników ;)
Coz, biorac pod uwage, ze kazdy portal spolecznosciowy/randkowy musi z czegos utrzymac serwer to pojawiaja sie takie "premiumowe" funkcje. Odkad zjawil sie gigant tego typu stron (czyt. facebook), fotka musiala zaostrzyc fundusze na serwer/team
esquilo: Jeżeli wiesz jak to działa swoją wypowiedź treściwe uzasadnij.
W innym przypadku zapraszam na Hydepark. :-).
Wiem jak to działa i uzasadnię w trybie NOW. Nie groź mi :P Rozumiem że nie każdy czyta między wierszami.
A więc Uzasadniam:
Kochana94 trzeba się dobrze zaprezentować, wykazywać aktywnością i przede wszystkim nie czekać w cieniu na gwiazdkę z nieba. Jak to było niejasne to już nie mój problem..