Gustlik: Ogranicza się mnie NA FORUM, tylko dlatego, że założyciel tematu mnie omija?
Dla mnie też jest to niezrozumiały krok ze strony portalu. Są działy takie, jak ten, w których czarna lista nie powinna obowiązywać. Tu użytkownicy szukają wskazówek, pomocy technicznej, tu szukają rozwiązań problemów z fotką lub po prostu zgłaszają bugi. W interesie FT, Ragniego i Andrzeja wg mnie powinno być, aby każdy kto może w danej kwestii pomóc mógł się wypowiedzieć. Wtedy mniej pracy dla FT, jeśli dany user może pomóc w kłopocie.
binoleq: ps:wyjscie jest jedno zaloz drugie konto jezeli nie posiadasz a tak Cie "cisnie" ze chcesz sie wypowiedziec (:
Według mnie binoleq, ta złośliwość trochę nie na miejscu. :) To między innymi przez takie podejście portal równią pochyłą kieruje się do upadku. Zaraz pojawi się pewnie informacja, że aby pisać na forum trzeba mieć gwiazdę. Zdaję sobie sprawę, że
Fotka to biznes, ale jeśli będzie się zmuszać ludzi do kupowania gwiazdy, to ludzie odejdą.
Czarna lista została stworzona po to, aby nie zaczepiały nas osoby, z którymi kontaktu mieć nie chcemy. Aby nie podglądała naszego profilu, aby nie komentowała, nie wysyłała PW czy nie zaczepiała na czacie. Jeśli chodzi o dział techniczny... w mojej opinii wypada to słabo, bo jak napisał już Gustlik, tu się nie hejtuje, nie dyskutuje też o dupie Maryni.