kto jest za a kto przeciw
Kto jest za przywroceniem wczesneijszego wygladu fotki strona glowna strona 1 z 2
Przeciw, oni decydują tak nic nie przywrócą, zmiany muszą być, przyzwyczaj się i tak kiedyś znów zmienią :)
A o który wcześniejszy wygląd ci chodzi? Bo jeśli chodzi o dzisiejszą zmianę, to naprawdę nie ma o co robić burzy, drobne zmiany kosmetyczne.
no tak ale wczesniej miales wszystko na jednym a teraz tu wej i dopiero w nasteona strone wchodzi chyba chca do innego portalu sie dostosowac :)
też bym wolał tą co była wcześniej teraz szukasz wszystkiego klikasz po sto razy do kitu moim zdaniem zamiast uprościć to utrudnili przeglądanie portalu
ja jestem przeciw tu tyle zmian było ze i do kolejnej da się przyzwyczaić
marudzą tylko osoby które logują się raz od święta
Za jakiś czas pewnie znów coś sie zmieni, pewnie wgląd w nowe profile, albo coś innego, na forum będa powstawały podobne tematy, po czym wszyscy sie przyzwyczają i nikt na to uwagi nie będzie zwracał, tak było od wielu lat i będzie, zacznijcie sie przyzwyczajac do zmian, bo i tak nikt nic nie będzie zmieniał czegoś nad czym pracowali kilka tygodni , bo na forum 2,5 osób napisze,że sie nie podoba, eh..ludzie.
Norma ^^ ja tam czasami lubię poflejmować, bo mają bóle jak loszka przy porodzie
Ale powiem Ci Lok, że jak wlazłem na ten profil google fotkowy i jaaak tam zobaczyłem tooo:
To mało się ze śmiechu nie obesrałem
Zmieniać niech sobie zmieniają, ale tak kłamczyć xD