Magnes na głównej?!
Serio? Jednoznacznie dajecie znać, że przestajecie być portalem społecznościowym, a stajecie się nachalnym portalem randkowym?
Magnes na głównej?! strona 2 z 6
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
Dokładnie tak jak prawi @ivellios1988
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
To fakt.
Przydałby się jakiś
.author {margin-right:10px}
ale to pikuś.. wklejenie tekstu w pole odpowiedzi usuwa łamanie wierszy (entery) - no ale to już nie na ten wątek...
Dlaczego fotka na siłę chce swatać/łączyć ludzi??? może dla tego że mamy niż demograficzny? może ktoś wymaga tego od innych portali? jak myślicie?
Paffeuu - "afera" jest dlatego, że ciężko tam "nie klikać" skoro to główna strona portalu :) Nikt nie ma nic przeciwko by sobie istniał gdzieś z boku, tak jak chat, forum czy kamerki.
Co za kit....
Co robisz 1st wchodząc na fotkę? Klikasz na oko "na górze" po wejściu na własny profil? Loszek szukasz? ^_^ kliknij w takim razie na "online", a jak Ci się nie podoba magnes, to po prostu tam nie właź.
Ja po wejściu na własny profil klikam sobie akurat w "forum"... jakoś nigdy nie czułem potrzeby klikania w to gówno... Siejecie tylko zamęt ;x
Ja akurat wchodzę od razu przez podglądacza, ale jeśli wchodzisz przez główną, to na twarz dostajesz jedno wielkie zdjęcie i pytanie, czy chcesz się umówić. Nawet jeszcze nie wiesz co i jak, a już Cię swatają.
A obstawiam, że większość wchodzi na portal właśnie przez stronę główną.
Powaga? XD
Zablokowałem x czasu temu oko [ADblock-iem], bo brzydkie
To głupie xD
Ja od zawsze wolałem omijać ten obszar, po zalogowaniu jestem od razu u siebie na profilu ^_^
Sam pomysł tego "magnesu" to wielkie kupsko ;x właziłem tam ostatnio z ciekawości i wyskakiwały mi np zdjęcia chłopaka jakiegoś lachona, w najciekawszych przypadkach, noworodki miałem w oknie śmiechałem tam troszkę ^_^