Jak zacząć?
1. Należy zalogować się na konto Google
2. Dołączyć do grupy Google+
3. Odwiedzić sklep Google Play i nacisnąć przycisk [ZOSTAŃ TESTEREM]/[BECOME A TESTER]
4. Odinstalować aplikację Fotka mobile (jeżeli aktualnie ją posiadasz)
5. Zainstalować ją na nowo
Wersje testowe:
1. Nowe funkcjonalności aplikacji dostępne będą w pierwszej kolejności dla testerów
2. Wersje testowe aplikacji mogą zawierać błędy lub działać niestabilnie
3. Informacje o zmianach w wersji testowej publikowane będą w grupie testerów na Google+ gdzie również możesz zgłaszać swoje uwagi, spostrzeżenia i błędy.
Zostań beta testerem aplikacji Fotka.pl strona 3 z 4
http://www.windowsphone.com/pl-pl/store/app/fotka/9d80996f-d33a-4d8a-958b-66e42c369503
Pierwsza wersja, obecnie praktycznie to samo co na m.fotka.pl jednak warto instalowac, to pozniej samo sie zaktualizuje do nowszych :)
Wie ktoś może dlaczego nie dostaje powiadomienia jak dostane wiadomosc?I ciągle mam że wiadomość nieprzeczytana, a ta osoba już mi odpisała.
Witam,
Wprowadziliśmy zmiany w wersji beta 1.0.39 (dostępnej tylko dla testerów), oto one:
- odbieranie wiadomości na żywo
- aktualizacja statusów (nieodebrana, przeczytana) na żywo
- poprawki wyświetlania liczników
- w notyfikacji o nowej wiadomości dodany został avatar
- nowy wygląd "ładowania" na wiadomościach prywatnych
Pozdrawiam,
Marta,
Fotka.Team
W nowej wersji powiadomienia (np. o wiadomości) włączają wibrację. Nie znalazłem opcji by to wyłączyć. Chciałbym, by powiadomienie jedynie wyświetlało ikonę (tak jak było przed ostatnimi zmianami). Możecie to naprawić? Bo teraz po prostu muszę wyłączyć całkowicie powiadomienia by pozbyć się wibracji.
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
Poprawcie to, żeby w pionie się mieściło...
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
... nie nabijać postów w tematach działu technicznego, o ile nie dotyczą treści związanych z poruszanym zagadnieniem.
Proponuję dział: http://www.fotka.pl/forum/hydepark/ .